EU PETITIE!!!!!

Doel: legaliseer nu eens….

 

Teken de EU petitie voor legalisering van cannabis

 

 

 

Ben je voor vrijgave van cannabis? Vast wel. Wil je het meteen in heel Europa legaliseren? Als je voor bent, wil je dat misschien ook wel. Want als je toch bezig bent, dan maar meteen in het groot. Er zijn nog 93 dagen om in heel Europa een miljoen handtekeningen op te halen. En mochten die binnenkomen, dan wordt er over dit onderwerp gestemd. Via www.jointjedraaien.nl kom je uit bij de petitie.

 

De tekst is: Cannabis gebruiken is een misdaad. Behalve als 1 miljoen Europeanen dit wetsvoorstel tekenen! Er zijn inmiddels 124281 digitale handtekeningen opgehaald. Daar mogen er dus best nog wel wat bij. Maar gelukkig wordt er in een groot aantal Europese landen meegedaan. Wil je ook tekenen? Fantastisch. En stuur de link voor de zekerheid door naar je vrienden. Join the club.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht