Hennep is goed voor alles

Zelfs elektronica!!!!!

 

Waar hennep al niet goed voor is

 

 

 

Spijkerbroeken, vogelvoer, touw, ach er is zoveel met hennep mogelijk. Niet alleen de rokers weten waarom hennep handig is. Ook in de technologie is men blij met dit magische plantje. Hennep met weinig THC wordt nu ook gebruikt om er een supercondensator mee te maken, als een goed alternatief voor de ouderwetse batterij. Deze condensator kan in een mum van tijd worden opgeladen. Een minuutje is soms al voldoende. De nieuwe vinding werd gepresenteerd op het laatste congres van de American Chemical Society. Door hennepvezel op een bepaalde manier te verhitten, ontstaan een soort van nanodeeltjes. Dit procedé is goedkoper en makkelijker dan het werken met grafeen, dat voorheen voor condensoren werd gebruikt. Wie weet kunnen we straks ook onze telefoon in razend tempo met behulp van die goeie oude hennep opladen. Cannabis blijft je verbazen.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht