Winkelen met wiet

Komkommer tijd nieuwtje…

 

Winkelen met wiet

 

 

 

Als je een middagje de stad ingaat, kun je je zakken wiet beter thuis laten. Op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam werd vanmiddag een man opgepakt die dat niet gedaan heeft. Hij was een winkel op de Nieuwendijk binnen gegaan, beladen met plastic tassen en een wapen. Toen hij de zaak weer wilde verlaten, begon het detectiepoortje te piepen. Dit alarmeerde niet alleen het winkelpersoneel, maar ook een agent die een middagje vrij had en die blijkbaar ook gezellig aan het shoppen was. De man wierp in paniek de zakken en het wapen op de grond en maakte zich uit de voeten. Hij werd achtervolgd en op de Nieuwezijds overmeesterd. In de plastic tassen bleek wiet te zitten. De politie stelt een onderzoek in.

Na de vakantie hopen we krachtiger nieuws te brengen, maar hangende die periode lijken Opstlten en Teeven zelfs inactief!!!!

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht