Duitsland voor mediwiet

Progressie bij de buren…

 

Kweek mediwiet in Duitsland toegestaan

 

 

 

In Duitsland is een belangrijke stap gezet. Vijf chronisch zieken stapten naar de rechter omdat hen was belet om hun eigen mediwiet te kweken. Drie van de vijf klagers werden door de rechter in het gelijk gesteld. Zij mogen onder voorwaarden tot thuiskweek van hun mediwiet over gaan. De rechter bepaalde dat de autoriteiten hun standpunt hierover moeten herzien. Dit levert natuurlijk prachtige jurisprudentie op voor al die andere zieken die gaag zelf willen kweken.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht