Coffeeshops zonder wiet

Invalllen in Brabant…

 

Coffeeshops zonder wiet

 

 

 

Vrijdag werd er in vier coffeeshops in Brabant een politie-inval gedaan. Eén shop had teveel wiet in huis (een coffeeshop mag maar 500 gram op voorraad hebben) en blijft dus voorlopig dicht. In de andere drie coffeeshops van The Grass Company in Tilburg en Den Bosch werden onrechtmatigheden vastgesteld, zoals hennephandel (dat is gek!), valsheid in geschrifte, witwassen en belastingfraude. Desondanks werden er geen aanhoudingen verricht en mogen de coffeeshops weer open. Maar er is toch een zorgelijk puntje. Alle wietvoorraad is in beslag genomen. Ze kunnen dus eventjes geen cannabis verkopen.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht