Helende Hennep

Presentatie Wernard Bruining

 

Helende Hennep

 

Wernard Bruining van de Stichting Medwiet gaat weer een Helende Hennep Presentatie geven. Behalve dat je er informatie kunt krijgen, zijn er ook tegen korting mediwietproducten te koop met een laag THC-gehalte. Ook kun je patiënten ontmoeten die over hun eigen ervaringen met wietolie vertellen.

 

De bijeenkomst wordt op 13 juli aanstaande gehouden en begint om 14.00 uur. De toegang is 10 euro en de locatie is de Kerkstraat 59 te Nederweert. Het is verstandig om te reserveren. Dit kun je doen op het volgende emailadres: petrawilmsen@hotmail.com

Iedereen is van harte welkom!

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht