Sting doet het met wiet

Cannabis bevordert  creativiteit

 

Sting doet het met wiet

 

 

 

Dat marihuana de creativiteit bevordert, zal niemand verbazen. Maar het is altijd leuk om het van een ander te horen en zeker als die ander een beroemdheid is. Sting, de vroegere zanger van the Police, vertelde in Event Magazine dat hij een jointje bewust gebruikt om een writersblock weg te blowen. ,,Ik vind dat als je drugs gebruikt voor een specifiek doel, dat heus niet erg is. Als ik blow schrijf ik vaak een nummer, of poëzie.” Tja, wij vinden gewoon voor de lol blowen ook niet erg, maar bij Sting moet het blijkbaar een hoger doel dienen, want: ,,Ik doe het nooit met andere mensen, maar alleen wanneer ik het zelf nodig heb.” De zanger vindt dat drugsgebruik bij uitstek geschikt is om de kunst te dienen. Veel kunstenaars gebruikten drugs om iets te kunnen scheppen, betoogt hij. En hij noemt de Beatles als voorbeeld met hun creatieve gebruik van LSD. Sting vindt dan ook dat het gebruik van cannabis niet bestraft moet worden. ,,De drugswetten werken niet. Mensen willen hun leven rijker maken en daar willen chemicaliën, alcohol en marihuana wel bij helpen.” En daarmee zijn we het dan wel weer helemaal eens.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht