PvdA wil proef

Maar onwrikbare Ivo: NEE

PvdA wil proef met wietteelt

 

Guusje ter Horst, senator van de PvdA, heeft gisteren in Nieuwsuur laten weten dat de PvdA een proef wil met legale wietteelt. Minister Opstelten zou een regio moeten aanwijzen waarin dat kan gebeuren. De minister blijft echter bij zijn mening dat regulering geen optie is. Hij zegt dat het jammer is dat anderen daar een afwijkende mening over hebben, maar dat hij het nu eenmaal voor het zeggen heeft in dit land. Hoe regentesk kun je zijn? Opstelten wil in een wetsvoorstel vastleggen dat ook het voorbereiden van gereguleerde wietteelt strafbaar wordt. Dit zal na de zomer in de Eerste Kamer op tafel komen. De PvdA wil op haar beurt met een alternatief wetsvoorstel komen. De strijd wordt dus op hoog niveau uitgevochten.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht