Woonbootactie Maastricht

92 kilo gevonden…

Woonbootactie Maastricht

 

Dinsdag heeft de politie een grote inval gedaan in het woonbotengebied aan de Borschpoort in Maastricht. Hier liggen een stuk of 60 woonboten, waarvan een deel verlaten en verwaarloosd is. De actie werd gehouden in samenwerking met Gemeente, Rijkswaterstaat en Belastingdienst. Volgens de politie is het hier een broeinest van illegale en criminele activiteiten. Er werd op de boten in totaal 92 kilo wiet gevonden, waarvan 80 kilo in kluizen lag opgeslagen. De totale straatwaarde is meer dan 700.000 euro. De Belastingdienst heeft daarnaast ook beslag op goederen gelegd bij degenen op wie zij nog een vordering hadden. De opbrengst aan cannabis is hoger uitgevallen dan verwacht. Maar de bootjesmensen zijn er nog niet, want nu gaat de gemeente nog bepalen of de boten daar wel legaal liggen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht