Bieber's buren….

Justin zit weer in de sores

Bieber heeft boze buren

 

Justin Bieber is ook lid van de club, maar dat wisten we al. Het 20-jarige popidool mag graag eens een jointje wegblowen. Niet tot genoegen van zijn nieuwe buren, overigens. Hij is onlangs verhuisd naar een penthouse in Beverly Hills en huurt ook het appartement daaronder. Er is al twee keer politie langs geweest omdat er geklaagd was over de wietlucht die door de vloer omhoog komt en die in het trappenhuis hangt. Bieber geeft met regelmaat feestjes en dan ''ziet het wit van de rook''. Het imago van het braafste jongetje van de klas heeft hij al lang niet meer. Hij schijnt de nodige genotsmiddelen weg te werken en ook aan één en ander verslaafd te zijn. Moet hij helemaal zelf weten. Maar je zou zo'n jongen leukere buren gunnen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht