Vetrollen

Verstop er geen wiet tussen…

Vetrollen

 

Als je te dik bent heb je nogal wat zwembandjes rond je lijf hangen en dat kan heel handig zijn. De 200 kilo zware Christopher Mitchell uit Florida vond het tenminste een uitkomst. Toen de politie hem aanhield, had hij geen gordel om. Daar zou hij te dik voor zijn, zei de man. Hij oogde nogal nerveus en was nogal kwistig met een geurende spuitbus aan de gang geweest. Dat bracht de agenten op het idee dat hij mogelijk iets verborg dat absoluut niet naar wc-verfrisser rook. Er werd een drugshond bij geroepen en die sloeg meteen aan. Tussen zijn vetrollen had de Amerikaan 23 gram wiet weggemoffeld. Ook vond de politie in de auto een wapen, 7000 dollar aan contanten en wat coke. Dat laatste delict heeft hem trouwens al eens eerder een veroordeling opgeleverd. Dit keer wordt hij aangeklaagd vanwege drugsbezit, wapenbezit en het rijden zonder gordel. Zo zit je in één klap dik in de shit.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht