Limburg wil proefproces

Burgemeester Depla steekt nek uit!

Limburg wil proefproces uitlokken

 

Burgemeester Depla van Heerlen wil het er op aan laten komen. Hij heeft het plan om een vergunning te verlenen aan een hennepkwekerij om gereguleerd wiet te gaan kweken. Laat de overheid dit passeren, dan is er natuurlijk niets aan de hand. Dan hebben we er een zoveelste gedoogsituatie bij. Maar wordt de kwekerij opgerold en gaat de overheid naar de rechter, dan komt er een proefproces. En ook wanneer de regering naar de Raad van State stapt. Voorlopig wil burgemeester Depla samen met de steden Utrecht en Eindhoven naar de mogelijkheden kijken. Het moet economisch en juridisch kansrijk lijken om het plan handen en voeten te geven. In Limburg is de drugscriminaliteit hoog en dat kost veel politie-inzet. De provincie heeft dus veel belang bij een regulering van de wiethandel.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht