Wiet in het hondenvoer

Maar baasje zijn zoek…

In het hondenvoer

 

Vrijdag heeft de politie weer een opmerkelijke vondst gedaan. Dit keer was de wiet verstopt in zakken hondenvoer. Zou er een drugshond aan te pas gekomen zijn, of zou de politie altijd argwanend zijn als ze zakken hondenvoer tegenkomt op een rare plek? Het spul werd namelijk gevonden in de kruipruimte van een kantoorpand in de wijk Lombardijen te Rotterdam. Ook werden er wapens in het kantoor gevonden en een vacuüm-machine, die vast was aangeschaft om de marihuana netjes luchtdicht mee te verpakken. Er werd in totaal 50 kilo aan droge toppen gewogen. De straatwaarde van dit handeltje zou 200.000 euro zijn geweest. Toch zonde. Wie de cannabis daar verstopt heeft, is niet duidelijk. Er zijn dus ook nog geen aanhoudingen verricht.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht