Sex met wiet!!

Have Fun!!!!!!

 

Have fun

 

Ga je deze zomer met je liefje naar Californië? Grijp dan je kans. Daar is nu een glijmiddel te koop, onder de naam Foria, dat geheel natuurlijk is en samengesteld op basis van cannabis. Het is een mengsel van kokos en wietbestanddelen. Deze olie zorgt voor intensere lustgevoelens. Verhoging van het libido is zoals bekend één van de effecten van cannabis. Maar dat niet alleen, je kunt van het gebruik van dit glijmiddel zelfs high worden. Of slaperig, alhoewel je daar tijdens de sex natuurlijk niet op zit te wachten. Omdat het echt iets doet, moet er dus flink wat werkzame stof in zitten. En dat is ook zo, want één flesje bevat wel 360 mgr cannabinoïden. Behalve dat het middel de opwinding vergroot, zorgt het ook voor minder pijn tijdens de seks, mocht je daar last van hebben. Het is de bedoeling dat de vrouw de ''cannabis lube'' een half uur voor het vrijen in de vagina inbrengt en op de clitoris spuit. Dat is dus wel iets voor planmatige type's en niet voor dat vluggertje in de bezemkast op het werk. De grootste lol is trouwens voor háár, omdat het meeste van de olie door het vrouwelijk slijmvlies wordt opgenomen, terwijl de penis daar nauwelijks aan meedoet. Wie de ervaringsdeskundigen gelooft, rekent zich rijk met meervoudige orgasmes. Goedkoop is het goedje niet, want een verpakking van 30 cc kost 88 dollar. Ga je niet overzee? Maak je geen zorgen. Het zal vast wel eens naar Nederland overwaaien en als je goed googelt, kun je het misschien bestellen. Have fun!

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht