Wiet gevecht

Zonde van je planten…

Wietgevecht

 

Afgeranseld worden met een wietplant? Ja, hoor, dat kan. De 31-jarige Rodney Brown uit Polk County in de V.S. kreeg ruzie met zijn oudere broer Jackie. Toen hij er met woorden niet uitkwam, trok hij woedend een paar wietplanten uit de tuin en sloeg er broeflief mee in het gezicht. Afijn, de politie kwam erbij. De aanstichter werd geverbaliseerd voor openbare geweldpleging. Maar toen ze er toch waren, namen de agenten meteen even een kijkje in en rond het huis en ontdekten 10 marihuanaplanten in de tuin. En er lagen ook wat drugsgerelateerde spulletjes in het appartement. Dat wordt dus een dubbele veroordeling. De moraal van dit verhaal is dat je je cannabis liever oprookt dan je planten als wapen in te zetten. Rodney had zich een hoop misère kunnen besparen

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht