Wiet koffie

Coffeeshop????

Wietkoffie

 

In de staat Washington is wiet legaal. Dat biedt mogelijkheden om verschillende wietproducten op de markt te brengen. Binnenkort verschijnt hier een kant en klare koude wietkoffie in de schappen, die ''Legal'' zal worden genoemd. Echt high zul je er echter niet van worden, want er gaat maar 20 miligram THC in het product. Dit doet de fabrikant om de drank ook leuk te houden voor de beginnende cannabisgebruiker. Misschien zou het een idee zijn om een aantal varianten te verkopen met een verschillende dosering, zodat er ook voor de ervaren blower iets te genieten valt. Van deze Legal is wél te verwachten dat het een oppeppende caffeïne-roes geeft.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht