Wietbank???

Eigen cannabis bank in Colorado?

Wiet-bank?

 

Ondanks de legalisatie van cannabis in Colorado, durven banken nog niet in zee te gaan met kwekers en verkopers van wiet. Ze zijn bang daarvoor gestraft te worden. Dan maar een eigen bank? Dat zou kunnen, want de democratische gouverneur John Hickenlooper heeft een wet ondertekend, die toestaat dat wiettelers een eigen banksysteem in het leven roepen. Ze zouden zich dan kunnen verenigen in een coöperatie. Daarvoor moet overigens de Amerikaanse Centrale Bank nog wel eerst toestemming verlenen. Maar het is vast een stap in de goede richting.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht