Pech in Helmond

Voor 1.2 miljoen aan toppen gevonden…

Kapitaalvernietiging

 

In Helmond is iemand die zwaar de pest in heeft. In zijn berging, onder in een flat in die stad, heeft de politie 200 kilo gedroogde wiettoppen gevonden. Het spul zat in tassen en in een doos. De straatwaarde wordt geschat op 1,5 miljoen euro. Dat is een flink bedrag als het je neus voorbij gaat. En al dat werk van het opkweken van die cannabisplanten is helemaal voor niets geweest. De politie heeft de vangst kunnen doen na een anonieme tip. De wiet is wegehaald en wordt vernietigd. Er is niemand opgepakt, de politie is wel naarstig op zoek naar de eigenaar. Hij is vast te herkennen aan zijn chagrijnige gezicht.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht