Limburg Eldorado voor topkwekers!

Pakkans laag in Limburg

Limburg Eldorado voor wietkwekers

 

Als kweker moet je eigenlijk in Limburg zijn. Daar heeft het vangen van wietcriminelen geen hoge prioriteit, er worden er maar weinig onderschept en als ze wél gepakt worden, komen ze er vaak met een lichte straf vanaf. Van de 343 verdachten die tegen de lamp liepen, kreeg tweederde slechts een voorwaardelijke straf, een taakstraf of een geldboete. Dit blijkt uit een onderzoek van De Limburger. Het spreekt voor zich dat dit milde beleid de kwekers in de kaart speelt. Er zijn naar schatting 1800 plaatsen waar men zich met de wietkweek bezighoudt en er zou per jaar jaarlijks een kwart miljoen in de cannabishandel verdiend worden. We moeten wel concluderen dat het daar voor plantagehouders iedere dag carnaval is. …

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht