Zuiderburen ook voor legalisatie

Ruim 67% wil legale cannabis

Ook in België discussie over legalisatie

 

In België zijn drugs niet toegestaan. Alleen voor cannabis geldt een gedoogbeleid voor beperkt persoonlijk gebruik. Ondertussen wordt er wel op steeds grotere schaal illegaal gekweekt. Ook hier laait soms de discussie op of het niet beter zou zijn als cannabis werd toegestaan, zodat er controle zou kunnen komen op de productie en de kwaliteit van wiet en de overheid er bovendien financieel voordeel van zou hebben. Vooral jongerenorganisaties pleiten voor vrijgave, ze worden daarbij gesteund door sommige wetenschappers. Een internetpoll van Het Belang van Limburg laat zien dat 67,75 % van de deelnemers eraan voor legalisatie is. 32,25 % stemde tegen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht