Rapper vast voor wiet

Wiz Khalifa de pineut en is voordelig uit

Rapper Wiz Khalifa vast door wiet

 

Gisteren is de Amerikaanse rapper Wiz Khalifa opgepakt op het vliegveld van Texas. Bij controle bleek dat hij wiet bij zich had. Hij meldde dit zelf op twitter en plaatste ook een foto van zichzelf in de cel. Een celfie zullen we maar zeggen. Dat de rapper achter de tralies zit vanwege cannabisgebruik is natuurlijk niet zo vreemd. In sommige landen is wietbezit nu eenmaal een halszaak. Maar wat nog meer bevreemde is het volgende: Khalifa maakt er geen geheim van dat hij dagelijks blowt. Hij heeft laten weten dat hij per maand 10.000 dollar aan cannabis uitgeeft. En dat lijkt het echte grote nieuws. Is de wiet in Pittsburgh, waar hij woont, dan zo ontzettend duur omdat het illegaal is? Of blowt hij zoveel dat hij redelijk gezien geen dag meer aan rappen toekomt? Wat jammer dat we dat nu weer niet weten!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht