FBI zit met blowers in de maag

Hackers voor de staat blowen ook!!!!

FBI zit met wietgebruikers

 

De Amerikaanse FBI neemt regelmatig hackers aan, om ze in te zetten in de strijd tegen computercriminaliteit. Dit jaar willen ze voor dat doel 2000 nieuwe mensen aannemen. Een probleem is echter dat hackers vaak wel van een blowtje houden. En bij de FBI mag je geen drugs gebruiken. Je moet drie jaar cannabisvrij zijn om te worden aangenomen. James Coney van de FBI besprak zijn probleem op een congres in New York. ,,Ik moet een geweldig team aannemen om te strijden tegen cybercriminelen en sommige van die lui willen wiet roken onderweg naar het sollicitatiegesprek.” Tja, dan heb je als geheime dienst een serieus probleem. De dienst overweegt nu om de regels te versoepelen. Want die jongens met brains kunnen ze goed gebruiken. Of ze nu high zijn of niet.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht