Apple censureert

Weedfarm uit de appstore

Apple verwijdert wiet-game

 

In de Appstore van Apple kon men het gratis spel Weed Firm downloaden. In dit spel is hoofdpersoon, Ted Growing, bezig een wietimperium op te zetten. Er worden verschillende wietvarianten gekweekt, er worden naar klanten gezocht en de wiet wordt onder andere verkocht aan criminelen. De game stond bovenaan op de ranglijst en in de VS is het 't meest gedownloade spel. Nu heeft Apple besloten dit spel te skippen. Een opgaaf van redenen is niet gegeven. De maker (Manitoba Games) vindt het nogal hypocriet en ergert zich eraan dat andere, wat minder succesvolle wietspellen, nog wél verkrijgbaar zijn. Hij verbaast zich er ook over dat het blijkbaar wel geoorloofd is om mensen neer te schieten of opzettelijk dood te rijden. ''Als we hypocrieten laten bepalen wat voor ons geschikt is, kijken we binnenkort alleen nog maar naar de Teletubbies'' En wat zou Steve Jobs hiervan hebben gevonden? Hij hád iets met geerstverruimende middelen…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht