In Oss

Ripdeal

 

In Oss zijn zes mannen aangehouden die een wietkwekerij hebben overvallen. Ze bonden de teler vast en stalen zijn wiet. Het busje met de overvallers werd in Oss aangehouden, achterin bevonden zich zakken met cannabis. De mannen werden ingesloten. Toen de politie naar het huis ging waar ze het busje even daarvoor hadden gezien, vonden ze de vastgebonden man en zijn kaal geplukte plantage. Ook de kweker werd trouwens in de cel gezet. De overvallers zijn tussen de 24 en 43 jaar. Ze zijn van buitenlandse origine, een aantal woont in Den Haag en Arnhem en van een paar is de woonplaats onbekend.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht