Referendum???

Pvda in Tilburg is voor!!

Verzoek om referendum

 

De PvdA in Tilburg heeft gisteravond in de gemeenteraad aangeven dat zij een referendum wil met als onderwerp het reguleren van de wietteelt. De partij vindt dat Rutte en Opstelten de kop in het zand steken. De problemen door de wietcriminaliteit zijn zowel voor gezinnen als voor hele wijken in deze stad groot. Volgens omroep Brabant gaat er alleen al in Tilburg 800 miljoen euro om in de illegale cannabisteelt. Dat is evenveel als de gemeentebegroting.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht