Verzoek wietclub afgewezen

Reden: niet medisch…

Verzoek wietclubs afgewezen

 

Twee wietclubs in Utrecht hebben van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport geen toestemming gekregen om wiet te telen. De motivatie is dat er geen wetenschappelijk of geneeskundig doel mee gediend is. De clubs bestrijden dat. Zij waren juist bereid om mee te werken aan onderzoek naar de medische of wetenschappelijke aspecten van het cannabisgebruik. Wethouder Everhardt van Utrecht pleit ervoor om de wietclubs met een ontheffing onder de Opiumwet te plaatsen. Dan zouden ze wel kunnen functioneren. Utrecht beraadt zich op verdere stappen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht