Maar volgens Spong kan het wél!

Discussie dus ovber regulering

Volgens Spong kan het wél

 

Minister Yvo Opstelten heeft altijd beweerd dat de internationale verdragen het niet toelaten dat Nederland een proef doet met wiet regulatie. Om dat te staven heeft hij onderzoek laten verrichten door de Radbout Universiteit. Ook die partij meende dat het niet mogelijk is in internationaal verband. Advocaat Gerard Spong is het daar echter niet mee eens. Blijkbaar is hij eens flink in deze materie gedoken om er zelf zijn licht op te laten schijnen. En dat heeft tot een andere uitkomst geleid. Spong vindt het rapport van de Radboud Universiteit te eenzijdig. Volgens hem is er wel degelijk ruimte in de internationale verdragen om te experimenteren met regulatie. Bovendien zouden er geen sancties kunnen worden opgelegd aan landen die bepaalde verdragen negeren. Spong heeft zijn bevindingen uitgesproken tegen een commissie van de tweede kamer. Het is spannend of dit muisje nog een staartje heeft, want Spong is toch niet de eerste de beste.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht