Drugshonden…

Kijk uit in de trein….

Drugshond wijst Belg met wiet aan

In de Internationale trein van België richting Roosendaal werd donderdag om 17.45 uur een Belg aangehouden met een flinke portie wiet op zak. Een drugshond wees de ongelukkige aan. De man was in het bezit van 150 gram marihuana. Da's echt wat teveel voor een gebruikershoeveelheid. En voor smokkelen is het weer wat aan de zuinige kant. De Belg werd aangehouden en vervolgens achter slot en grendel gezet. Geen geluksvogel dus. Toch goed om te weten dat ook in internationale treinen drugshonden actief zijn. Want die kun je moeilijk met een onschuldig gezicht en neutraal gedrag op de verkeerde poot zetten.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht