Wiet uit de muur

In Canada wél!

Wiet uit de muur

 

Ook in Canada heeft men nu een cannabisautomaat. Voor mediwiet wel te verstaan. De eerste is geactiveerd in Vancouver. Er is hier geen sprake van biologische herkenning die de koper identificeert of die zijn leeftijd schat. In beginsel zou iedereen dus een portie wiet kunnen trekken. Maar volgens de eigenaar van de automaat wordt er wel gevraagd naar een geldige doktersverklaring. We moeten dus concluderen dat de kast in een aparte ruimte met personeel staat. Zo heel anoniem op de hoek van de straat is het dus ook weer niet. Toch is het publiek heel enthousiast. Er zijn in heel Canada 37.000 mensen die medicinale wiet gebruiken. Dat lijkt een bescheiden aantal. Hoeveel zouden dat er in Nederland zijn? Bij ons is natuurlijk ook wiet op recept verkrijgbaar, maar daarvoor moet je wel eerst naar de dokter en de apotheek en ben je gebonden aan de kantooruren. Dan lijkt zo'n automaat toch wel een stuk handiger.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht