Cannabisbevrijdingsdag op 15 juni!

Toch in Amsterdam!

Cannabisbevrijdingsdag toch in Amsterdam

 

Op Bevrijdingsdag kunnen we het wel even hebben over die andere bevrijdingsdag. De Cannabis Bevrijdingsdag, waarop het bestaan van cannabis gevierd wordt en het rare Nederlandse gedoogbeleid aan de kaak wordt gesteld. Even had het er de schijn van dat de zesde editie van het feest niet in Amsterdam zou plaatsvinden (in het Westerpark is het festival niet langer welkom) maar naar Eindhoven zou verhuizen. Maar uiteindelijk heeft de organisatie (het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, de VOC) toch gekozen voor het Flevopark. Daar gaat de Bevrijdingsdag dus plaatsvinden en wel op 15 juni aanstaande. Er worden sprekers en musici uit binnen- en buitenland verwacht. Het is de bedoeling om het publiek te informeren over de nadelen van het Nederlandse drugsbeleid, maar natuurlijk ook om het te hebben over de voordelen van legalisatie en over alle nuttige toepassingen van hennep en wiet die je maar kunt bedenken. Het wordt vast wel een mooi feest waar de dampen vanaf slaan en waar kun je zoiets nou beter doen dan in Amsterdam? Van oudsher toch de vrijhaven van marihuana.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht