Klassiek stoned!

Blowers nieuwe doelgroep classical music!!!

Apestoned in de concertzaal

 

In Colorado zijn ze zo'n beetje aan het flippen. Alles staat nu in het teken van wiet. De vrije verkrijgbaarheid van marihuana is een ware hype geworden. Steeds meer mensen zien mogelijkheden om wiet te integreren in de samenleving, of, heel zakelijk, om er een paar dollar extra mee te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld wiet-vriendelijk uit logeren gaan in een cannabistolerante omgeving. Je kunt een thema-diner boeken, waarbij wiet een hoofdrol speelt, of je kunt een pakje heuse strakke sigaretjes kopen waar de marihuana al inzit. Dat scheelt maar weer draaien. Maar nu gaat men nog verder. Het Colorado Symphonie Orchestra uit Denver wil een speciale concertreeks voor cannabisrokers organiseren. Op deze manier wil het orkest een nieuw publiek voor klassieke muziek aanboren. Bovendien willen ze volgen wat er in de samenleving speelt. De blower is koning, niet waar. Wiet rokende muziekliefhebbers kunnen zo dus met hun jointje in de zaal terecht. Maar hopen dat ze niet al te veel gaan hoesten, want dat is natuurlijk knap storend. En ze moeten wel hun eigen rookwaar meenemen, want er wordt niks verkocht. Of er ook een speciaal programma voor de smokers komt is nog niet duidelijk. Maar hoe dan ook: dat cannabis en muziek goed bij elkaar passen, dat wisten wij blowers natuurlijk al lang…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht