Beleggen in wiet!

Beleg subversief…

Beleggen in wiet

 

Subversief beleggen? Ach, dat valt eigenlijk wel mee. In 22 Amerikaanse staten is mediwiet verkrijgbaar en in Colorado en Washington is wiet legaal. Helemaal niet zo gek dus om daarin te beleggen. Er wordt verwacht dat er in de VS voor 2,6 miljard dollar aan wiet zal worden omgezet. Dus waarom niet beleggen in het groene goud? Het High Times Growth Fund laat geen twijfel bestaan over zijn betrokkenheid bij cannabis. Er wordt niet alleen belegd in bedrijfjes die wiet verkopen of telen, maar ook in gentechnologie en veredeling van cannabisplanten. Op alle niveau's is deelname mogelijk. En het is weer eens wat anders dan aandelen in mobieltjes of groene energie. Moet goed komen met die alternatieve beleggingen. Join the club!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht