Brabant aan de top

Vee cannabis in Brabant

Brabanders doen massaal in wiet en harddrugs

 

In de provincie Brabant wordt druk cannabis geteeld en ook veelvuldig geknutseld aan chemische harddrugs. In deze provincie wordt er elke week wel een kleine of middelgrote plantage opgerold. Ook komen er naar verhouding veel branden voor, die veroorzaakt worden door ondeugdelijke of te zwaar belaste electra. Sedert vorig jaar zijn er ook 20 hele grote kwekerijen opgerold. Dan moet je denken aan die bij Valkenswaard, een ondergrondse plantage met 1800 planten, die vorig jaar maart werd opgespoord. Deze werd door de speciale Taskforce B5 ontmanteld. Ook harddrugs worden in Brabant op grote schaal geproduceerd. Het aantal dumpingen van chemisch afval is hier hoger dan het landelijk gemiddelde. Of zou de politie in de andere provincies andere prioritieten hebben????

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht