Mediwiet gebruikers gezocht

Baat bij wiet? Vertel!!!

 

Mediwietgebruikers gezocht

 

De Stichting Mediwiet, waaraan Wernard Bruining is verbonden, gaat een mediwietkliniek in Haarlem openen. Op 4 mei is er een kennismakingsmiddag, waarop de buurt geïnformeerd wordt. Omdat er nog veel vooroordelen bestaan tegen wiet- en mediwietgebruik, nodigt de Stichting gebruikers van mediwiet uit om iets te vertellen over de baat die ze bij het middel hebben. Het gebeurt op een informele manier. Er gaat een microfoon door de zaal en wie iets te melden heeft, kan het woord nemen. Aangezien de ruimte niet zo groot is, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Wernard Bruining hoopt op voldoende medewerking van ervaringsdeskundigen.

 

4 mei 2014, 14.00 uur, De Pletterij, Lange Vest 122, Haarlem, reserveren op 0647339305

 

 

Misschien ook nog leuk om te vermelden dat het mogelijk is om via de site een met zorg uitgekozen zadenpakket te bestellen, zodat je op termijn je eigen medicinale olie kunt maken. www.stichtingmediwiet.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht