Wietautomaat

Vooralsnog alleen in Colorado..

Wiet-automaat

 

Aan wat er nu allemaal in Colorado gebeurt, kunnen we goed zien wat zoal de gevolgen zijn van legalisatie. De nieuwste ontwikkeling is een wiet-automaat. Kun je 's avonds laat nog even een plakje hasjcake trekken als je zin in een bescheiden tripje hebt. Ja, inderdaad, het apparaat levert zowel wiet als snacks met marihuana. Dus zitten er ongetwijfeld ook plakjes geestverruimende cake en prettig gevulde bonbonnetjes in. Volgens het Amerikaanse radiostation NPR is de automaat voorlopig bedoeld voor medicinale wiet. Maar dat is natuurlijk een kwestie van tijd, want marihuana is in Colorado immers gelegaliseerd? Het is trouwens niet de bedoeling dat hij zonder aanzien des persoons een portie cannabis uitspuugt. Dan zouden er kleine kinderen mee aan de haal kunnen gaan. De kast is daarom uitgerust met biometrische identificatie, zodat hij kan vaststellen hoe oud je bent. Wanneer Opstelten eindelijk omgaat, kunnen we straks voor onze rookwaar misschien wel bij de Febo automatiek terecht. Meteen handig als je van je jointje een eetkick krijgt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht