Blowende Kleuter…

Of een Hoax???

 

Blowende kleuter?

 

 

 

Een Vine-filmpje op internet heeft voor flinke beroering gezorgd. Is daar inderdaad een kleuter marihuana aan het roken? Op het filmpje is een peutertje van een jaar of twee in een badkamer te zien, met in zijn handjes iets wat nog het meest op een joint lijkt. Er wordt op de achtergrond gelachen en een mannenstem zegt: ''he smokes''. Zoals te verwachten is, werd er op de social media druk over gepost. De Daily Mail probeerde te achterhalen wie het filmpje heeft gemaakt en het op internet heeft gezet. Degene die het geplaatst heeft zou ''Chief Smokes'' zijn. Daar worden we ook al niet veel wijzer van. Behalve dan dat het waarschijnlijk een overtuigd roker is. Een aantal mensen die het onder ogen kreeg, heeft de politie gewaarschuwd. Inmiddels zijn de beelden van het net gehaald. Indien het de bedoeling van de maker is geweest om te shockeren, is dat in elk geval gelukt. Maar of dat jochie echt heeft zitten dampen, daar zullen we wel niet achterkomen.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht