Rechtbanken geven info..

Hoe blijf je legalised???

 

Rechtbanken informeren over wietteelt

 

Telers van wiet doen dat lang niet altijd in het groot. Ook de gewone burger wil nog wel eens een logeerkamer of een fietsenschuurtje inrichten als een miniplantage. En wat zijn dan de risico's als zo'n kleine zelfstandige wordt opgerold? De rechtbanken in Arnhem en Almelo gaan de burger daarover informeren. Ook willen ze duidelijk maken hoe ze de cannabisteelt een spaak in het wiel willen steken door een ''integrale aanpak''. Dat houdt in dat allerlei organisaties samenwerken. Denk aan politie, OM, gemeenten, belastingdienst, UWV, netwerkbeheerders, woningbouwverenigingen en veiligheidsregio's. Om het publiek te informeren over en te waarschuwen voor de gevolgen van deze kleine teelt, worden er een tweetal themabijeenkomsten gehouden.

 

Op 11 april om 13.30 bij de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem en op

Op 24 april van 9.00 – 12.30 rechtbank Overijssel, locatie Almelo.

 

Als de lust tot kweken je niet vergaat, weet je in elk geval hoe de netwerken op elkaar inspelen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht