Kijk uit met kweken in woning

Woningbouwverenigingen zijn superstreng!

Dakloos door wietkwekerij

 

Dat sommige woningbouwverenigingen hard optreden tegen kwekers was al bekend. Sommige verhuurders zetten je zonder pardon op straat wanneer je op je bovenverdieping een kleine plantage hebt. En een paar planten kan dan al teveel zijn. Er zijn gevallen bekend van huurders die vanwege één enkele plant uit hun huis werden gezet. Maar het blijkt nu dat ook hypotheekverstrekkers daar heel ver in kunnen gaan. In Zeeland en West-Brabant werken zij samen met politie en justitie om mensen met een koopwoning aan te pakken, die hun huis beschikbaar stellen voor een kwekerij. En juist in deze tijd komt dat vaak voor, omdat eigenaars van een slecht verkoopbaar huis uit wanhoop hun woning verhuren aan lieden die daar een plantage willen beginnen. Alleen al in Brabant werden er 600 kwekerijen ontmanteld in koopwoningen. In plaats van uit de zorgen te zijn, zit je er dan midden in!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht