Canada en en mediwiet

Patienten de klos…

Canada en de zelf gekweekte mediwiet

 

Onlangs kregen 40.000 mediwietgebruikers in Canada een oproep van Canada Health om hun eigen cannabisplanten te vernietigen en daar het bewijs van te leveren. Ze werden opgeroepen om de (duurdere) mediwiet van de overheid af te nemen. Dit veroorzaakte de nodige opschudding. Verontwaardigde patiënten stapten naar de rechter. Afgelopen vrijdag is in een kort geding in Vancouver uitgesproken dat kwekers met een productielicentie om medische redenen maximaal 150 gram wiet voor eigen gebruik mogen blijven telen. Dit is een voorlopige uitspraak in afwachting van de officële rechtszaak over dit onderwerp. Het kan dus nog anders uitvallen. Wanneer de rechter hier definitief over gaat beslissen is nog niet bekend. De patiënten blijven dus voorlopig in onzekerheid verkeren.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht