Seminair CBD olie andere datum!

Lezing Wernard Bruining verzet!!!

Seminar CBD-olie verplaatst

 

Alweer een rectificatie. Het seminar over CBD-olie van mediwiet-deskundige Wernard Bruining is vanwege de vele overboekingen verplaatst van de Boskapel te Zeist naar Hilton Soestduinen. Voor de zekerheid nog even de exacte gegevens hieronder. Alle bezoekers krijgen trouwens een zakje zaad mee, zodat ze zelf hun eigen CBD-olie kunnen maken.

 

Zondag 6 april;

Hilton Soestduinen;

Van Weerden Poelmanweg 4-6, Soestduinen;

Aanvang 14.00;

entree € 10;

reserveren: coby@dutchu.nl

 

Nu kan er niets meer mis gaan.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht