Pro Cannabis Demo afgelast

Demo 19 april Amsterdamgaat niet door

Onlangs schreven we erover: de grote 420-Pro Cannabis Demonstratie in het Vondelpark. Er waren ons diverse gezaghebbende sprekers en goeie muziek beloofd en een gezamenlijke optocht naar het gemeentehuis. Nou vergeet het maar. De hele zaak is afgelast. De reden daarvoor zijn de gezondheidsproblemen van de organisator, Peter Lunk, maar ook het gebrek aan animo vanuit de wiet-wereld. De datum was ook niet zo gelukkig gekozen, namelijk 20 april, en dat is Eerste Paasdag. De organisatie gokt op ''volgend jaar beter''. Er wordt in elk geval wel een vrijblijvende ''Smoke in the Park'' gehouden. Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je in het Vondelpark bij het muziektheater alsnog een jointje komen roken. Met een zonnetje erbij kan dat best een aardige bijeenkomst van gelijkgestemden worden. Peter Lunk zal dan ook aanwezig zijn. Maar om in zijn woorden te blijven: ''no big event, no parade''.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht