Opsteltens' mantra

Nee en nog eens nee…

Opstelten zegt alweer ''nee''

Minister Yvo Opstelten heeft steeds beweerd dat de internationale situatie het niet toelaat dat Nederland de achterdeur van de coffeeshop fatsoenlijk regelt. Hij bepleitte dat regulering daarom niet mogelijk was. Nu is hij in dit standpunt bevestigd door onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het zou inderdaad in tegenspraak zijn met de drugsverdragen en regelgeving van VN en EU. Opstelten voelt zich hierdoor gesteund. Hij heeft deze uitkomst vrijdag aan de Tweede Kamer laten weten. Tenzij er burgerlijke ongehoorzaamheid optreedt en mensen toch doorgaan met hun kweekexperimenten, is het manifest van de 35 gemeenten hiermee naar de prullenbak verwezen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht