Wiet Pizza…

Gezin van slag na bezorging

Wiet-pizza??

In Los Angeles raakten een oma en haar tienjarige kleinzoon van de leg na het eten van een paar pizzapunten. Oma voelde zich alleen een beetje vreemd, maar het jongetje flipte zo ongeveer. Hij begon wartaal uit te slaan, liep te schelden en ging in zijn blootje naar buiten. Tenslotte heeft het tweetal zich bij een ziekenhuis vervoegd. Daar bleek dat ze afbraakproducten van marihuana in hun urine hadden. De pizzabakker neemt geen verantwoordelijkheid voor deze wiet-pizza. Volgen hem rookt er niemand in zijn bedrijf marihuana, dus aan zijn baksel kan het niet liggen. Volgens de grootmoeder zat het hem in de champignons. Daarvan hadden haar kleindochters niet gegeten en die hadden nergens last van. Het zal wel even duren voordat deze familie opnieuw een pizza bestelt, want erg goed is de kennismaking met cannabis niet bevallen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht