Presentatie over wietolie

Door Wernard Bruining

Wernard Bruining is een grote naam als het gaat om Mediwiet. Als iemand er iets zinnigs over kan zeggen is hij het wel. En dat gaat hij doen. Op 6 april aanstaande is er weer een presenatie. Bruining gaat vertellen wat wietolie eigenlijk is, hoe je het maakt en vooral wat voor resultaten ermee worden behaald. Er is bijvoorbeeld een nieuwe olie met 25% CBD, die speciaal geschikt is voor kankerpatiënten. De presentatie wordt gehouden in Zeist. De benodigde gegevens vind je hieronder. Het is de bedoeling dat je reserveert.

6 April 2014
Aanvang 16.30, zaal open 16.00uur
Kosten: 10 euro
adres: De Boskapel
Laan van Beek en Royen 45
3701AK Zeist

Routebeschrijving: http://www.biodanza.nl/lo! caties/de-boskapel/
Reserveren? Mail: coby@dutchu.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht