Coffeeshop verkiezing

Jonge democraten kiezen topshop!

Coffeeshopverkiezing in Amsterdam

 

De Jonge Democraten hebben een coffeeshopverkiezing gehouden in Amsterdam. Als winnaar is Ben uit de bus gekomen, een shop aan de Oude Kolksteeg nummer 10. Op maandag 17 maart wordt deze Ben gehuldigd. Voor het toekennen van de prijs is er gekeken naar sfeer, klantvriendelijkheid en veiligheid. Het maakt best nieuwsgierig naar deze coffeeshop. En het is vast goed voor de omzet van de uitverkorene om op die manier in het zonnetje gezet te worden. Maar wie zijn de Jonge Democraten zélf eigenlijk, vraag je je misschien af. Dat is een in 1984 opgerichte vrijzinnig-democratische jongerenorganisatie, die 5200 leden telt. Daarmee is het de grootste politieke jongerenclub van Nederland. Ze zijn onafhankelijk, maar voelen zich het meest verbonden met D66. Je kunt er terecht wanneer je tussen de 12 en de 30 bent. Afijn, dat weten we dan ook weer. En nu maar eens langs bij Ben. Want het is niet niks om de leukste van heel Amsterdam te zijn…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht