Vertrouw geen hond!!!

Honden lappen baas erbij..

Twee hondjes verlinken baas

Toen de politie door de Pastorijstraat in Nuth reed, een gemeente in Zuid Limburg, kregen ze daar bijna twee hondjes onder de auto. De beestjes zetten het geschrokken op een lopen. Gauw terug naar huis. De agenten stapten uit en liepen achter de dieren aan naar de woning waar ze thuishoorden, om te eigenaren te vragen wat beter op hun huisdieren te letten. Aanlijnplicht en zo. Toen ze bij het bewuste huis aanbelden, kregen ze al een ernstig vermoeden. Er hing een sterke wietgeur. Vervolgens zagen ze iemand de deur uitlopen met een paar flink gevulde zakken. Daar zat wietknipsel in. Tja en toen was de beer los. De politie hield huiszoeking. In de kelner troffen de agenten een hennepdrogerij aan. Er werd 13 kilo wiet in beslag genomen. Twee mannen van 25 en 33 en een vrouw van 27 waren de klos. Hadden die hondjes nu maar beter uitgekeken….Dat een mens zelfs geen hond meer kan vertrouwen. Teken des tijds. By the way: Ivo deelde mee dat hij crimefighting boven de rechtsgang stelt. Althans: woorden van die strekking vind je in de NRC van vandaag.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht