Cannabislollies in Belgie????

Of is't Vlaamse humor???

Cannabislollies in België opgedoken

 

Tijdens de carnavalsoptocht in Genk, België, raapten jonge kinderen cannabislollies van de straat. Daarop stond vermeld dat ze echte cannabis bevatten. Waarschijnlijk zijn de lollies uit Nederland afkomstig, waar ze volkomen legaal zijn. In België is dat niet het geval. De Dienst Volksgezondheid moet toestemming geven voor de verspreiding ervan en er is geen verzoek ingediend. En verkopen is net zo verboden als uitdelen. Burgemeester Dries van Genk vraagt zich af of het zo'n vaart loopt. Hij betwijfelt of er werkelijk cannabis in de lollies zit. Voor de zekerheid worden ze echter toch onderzocht. De ouders van de betrokken kinderen zijn geschrokken. Maar het is natuurlijk weer storm in een glas water. Want behalve een vieze smaak, zullen de kinderen aan dit snoepgoed echt niets overhouden. Alhoewel: onderschat de suiker in zo'n product niet: de WHO wil die drug sterk terugdringen. Obesitas: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht