Wietreclame op Amerikaanse TV

Progressie in de VS!!

Eerste wietreclame op Amerikaanse tv

Binnenkort wordt in Ney Yersey de eerste pro wiet reclame op televisie vertoond. Het bedrijf Marijuana Doctors wil protest aantekenen tegen het tegenstrijdige wietbeleid. Ze vinden het een slechte zaak dat bijvoorbeeld mensen die mediwiet nodig hebben, afhankelijk zijn van straatdealers. Het spotje zal worden uitgezonden op CNN, Fox, Comedy Central en The History Channel. Toch weer een mijlpaal in de geschiedenis van de normalisatie van het wietgebruik. Eerste wietreclame op Amerikaanse tv. Nou wij nog!

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht