Soft Secrets on Spannabis Barcelona

On March 14, 15 and 16 Barcelona will once more be the place to-be for lovers of a joint as it will be the scene for the biggestcannabis trade fair in Europe: Spannabis.

On March 14, 15 and 16 Barcelona will once more be the place to-be for lovers of a joint as it will be the scene for the biggestcannabis trade fair in Europe: Spannabis. A perfect place to present Soft Secrets, the number one magazine in Europe. You can visit us at booth 122.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht