20 april grote pro cannabis demonstratie

Must voor elke cannabist!!!!!!!!

Pro Cannabis Demonstratie in Amsterdam

Op 20 april aanstaande is er een demonstratie voor iedereen die ontevreden is over het Nederlandse wietbeleid. De organisatie AMS 420 roept elke belanghebbende, van kweker tot coffeeshophouder tot consument, op om te komen en te demonstreren voor ''Je recht op roes''. De actie is bedoeld ''tegen de overlast van het Nederlandse gedoogbeleid''. Uiteraard wordt er gepleit voor het reguleren van de achterdeur, voor kwalitatief goede wiet met een THC-grens van 15 % en voor het afschaffen van het ingezetenencriterium. Op www.ams420.nl vind je een overzicht van alle verdere actiepunten, het voorlopige programma van de dag en de route van de optocht naar het gemeentehuis. Het is de bedoeling dat er verschillende sprekers optreden uit de wetenschappelijke, politieke en activistische hoek en er is muziek en entertainment. En dan natuurlijk die protestoptocht. Het geheel duurt van 12.00 uur 's middags (verzamelen bij het muziektheater in het Vondelpark) tot omstreeks 17.15. uur. Op de site kun je ook de poster laden die bij dit evenement hoort, zodat je hem zelf voor je raam kunt hangen. En nu maar hopen dat er veel mensen komen en dat het er grijs ziet van de rook.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht